Change Location 

Storformatsskrivere

De beste forutsetninger med Marabu service & support

Bestill service

Gi din maskin de beste forutsetninger med Marabu Scandinavias service og support. Vi utfører vedikehold, support og service på storformatsskrivere og programvare. Vår service og support består av teknikere som har lang erfaring med digitale skrivere for storformat, samt tilhørende programvare. Våre teknikere er opplærte for å kunne gi bra tekniskt support og utføre service på et profesjonellt sett.


Vi er autorisert servicepartner for EFI, VUTEk, OKI, Roland, Summa og d.gen. Vi utfører også service og support på Canon, Fuji, Mimaki, Mutoh, Epson og HP.

Hvorfor tegne en serviceavtale?
Marabus serviceavtale gjør det enkelt for deg som kunde. Ditt eierskap blir bekymringsfritt og driftstopp kan forebygges. Produktets livslengde øker og kostnader for reparasjoner kan minske. En serviceavtale med oss innebærer også at servicen utføres av opplærte og kyndige teknikere.

Serviceavtalen kan tilpasses etter dine behov, samt at du som kunde vet i forveien hva servicen koster.

Våre serviceavtaler tilbyr:
• Kontroll og rengjøring av vesentlige deler for
optimalt produksjonsresultat
• Bytte av slitedeler/Servicepakke
• Anbefalinger for ytterligere tiltak
• Telefonsupport
• Forlenget garanti
• Kjøring og overnatting
• Prioritert responstid

Utførende
Service utføres av kompetent tekniker. Arbeide utføres mandag–torsdag mellom kl. 07.30 og 16.30, samt fredager og dager før helligdager mellom kl. 07.30 og 12.00.

Telefonsupport
Om du tegner en serviceavtale inngår fri telefonsupport. Ellers debiteres telefonsupport i følge Marabus gjeldende prisliste.

Om du har spørsmål om våre tjenster eller lurer på hva vi kan tilby akkurat deg og ditt selskap så kontakt oss gjerne!

Telefon: 22 73 50 00
E-post: support@marabu.no