Change Location 

Fespa - München - 2023

05/08/2023

Fespa 2023, Marabu Scandinavia

FESPA Global Print Expo finner sted i München, 23. til 26. mai, og Marabu Scandinavia vil være der. Vi vil presentere vår portefølje sammen med våre partnere innen silke-, pad- og digitaltrykk. Det blir mange nye og spennende lanseringer fra våre leverandører.

Nå er muligheten her til å møte oss sammen med våre partnere.

Marabu – Løsninger for bærekraft
På vår stand, A1-A20, vil fokuset være på digital utskrift. Vi vil presentere løsninger for kommersiell og industriell utskrift, samt service- og bærekraftsløsninger. Våre kunnskapsrike og erfarne medarbeidere vil være til stede, og de vil gjerne fortelle deg om alle våre produkter innen silke-, tampo, digitaltrykk og flytende laminat. Book et møte i dag! Kontakt din salgsrepresentant for mer informasjon.

Mer om blekkene våre

Vanguard på FESPA i München
Siden Vanguard ble aktiv i Europa, har de raskt tatt markedet. Skriverne deres er produktive og effektive fordi du enkelt kan tilpasse antall skrivehoder etter dine behov. Vanguard viser sine maskiner i hall A2-A30 og da blir vi møtt av noe nytt! Book et møte med oss på Vanguards messe ved å kontakte salgsrepresentanten din.

Mer om Vanguard

d.gen - Produktiv sublimeringsskrivere
D.Gens produktive sublimeringsskrivere for direkte utskrift på tekstiler er optimalisert for utskrift av høy kvalitet, og de er svært brukervennlige. På messen vil de vise en skriver for direkte utskrift og soft-signage, samt en skriver som skriver ut blueback-papir. De vil også vise en skriver for hjemmedekorasjon og klær som bruker pigmentblekk med en fargeforsterkende løsning. Vi sees på deres stand B1-A60! Du booker et møte gjennom din salgsrepresentant.

Mer om d.gen

Grünig og SignTronic – silketrykk på et enklere sett
Grünig og SignTronic deler en felles visjon om å forenkle silketrykk. Deres velutviklede maskiner gjør standardisert produksjon enkelt med helautomatiske vaske- og tørkelinjer og CTS (Computer to Screen), som øker kvaliteten, produktiviteten og reduserer kostnadene. Møt oss sammen med Grünig og SignTronic på Fespa! Ta kontakt med oss i dag, så booker vi et møte.

Mer om Grünig
Mer om SignTronic

Sakurai - Fremtiden tilhører de visjonære
På FESPA i år vil Sakurai presentere sin nye visjon om silketrykk for industrielle applikasjoner. De vil vise fire nye trykkpresser med forskjellige funksjoner. Du møter oss sammen med Sakurai på stand B10, hall A3. Ta kontakt så booker vi et møte!

Mer om Sakurai