Change Location 

Velg en fargerik samarbeidspartner

Mer enn Marabu – en helhetsløsning
Marabu har lenge vært kjent for høyeste kvalitet innen trykkfarger. Men Marabu Scandinavias tilbyr mye mer enn bare Marabuprodukter. Vi representerer en helhetsløsning med over 30 av bransjens sterkeste varemerker.

Vi er en samarbeidspartner du trygt kan kontakte for å få alt fra råd om valg av trykkemaskiner og installasjoner, til de trykkfarger, kjemikalier og forbruksvarer som kreves for et fremgangsrikt og lønnsomt arbeid. Og selvfølgelig all opplæring, support og service.


Vi selger ikke trykkfarge.Vi selger perfekte trykkeresultater.
Marabus fremgang bygger på fremgangen til kundene våre. Derfor ønsker vi å bygge langsiktige partnerskap som setter kunden først og skaper lønnsomhet gjennom kvalitet i alle ledd av vår helhetsløsning.

Med markedsledens produkter, lang erfaring og stor ekspertkompetanse tilbyr vi arbeidsmåter som gir kundene våre mange fordeler. I tillegg til den brede kunnskapen vår, har vi bygget opp en plattform av ledende varemerker og toppleverandører som også bidrar med verdifull ekspertise. Alt dette samles under vårt helhetstilbud og vårt varemerke – Marabu Scandinavia.


En sertifisert partner
Marabu tar bevaring av miljøet og sikkerhet når det gjelder håndteringen av farger og løsemiddel på største alvor. Vi avstår frivillig fra helseskadelige stoffer – selv om de er tillatte – og erstatter dem med mindre farlige der det er mulig.

Vår miljøpolicy handler selvsagt også om ansvarsfull bruk av ressurser, energi og råmaterialer. Og ikke minst omfattende systemer for gjenvinning og begrensing av utslipp. Alt er en del av vår kontinuerlige utvikling ifølge miljøsertifisering ISO:14001 og kvalitetssertifisering ISO:9001.

En selvfølge, synes vi som markedsleder innen silke-, tampong-, flexo- og digitaltrykk.

En motor i utviklingen
Marabu Scandinavia er ledende i en teknologidrevet bransje. Marabus trykkfarger ligger ikke bare i forkant når det gjelder innovasjon og produktutvikling, hver enkelt av leverandørene vi samler under vårt skandinaviske varemerke er også gode representanter for spisskompetanse og nye fremskritt innen sine respektive ekspertområder. Akkurat dette gjør Marabus sammensatte tilbud veldig sterkt.

For bransjen har de seneste 10–15 årene innebåret en teknisk revolusjon – på godt og vondt. Store investeringer er gjort til skrivere, trykkemaskiner og arbeidsmåter, som raskt er blitt umoderne.

Sammen med Marabu skal du som kunde føle at du kan møte fremtiden og ny teknologi med tillit, forbedret effektivitet, miljømessig holdbarhet og god lønnsomhet. ed tillförsikt,

Vår image-brosjyre

En markedsledende helhetsløsning