Change Location 

Sjablong og klisje produksjon

På vår sjablongavdeling besikter vi rammene i en Grünig emulsjonspålegger for optimal kvalitet. Vi bruker både direkte emulsjon og kapillærfilm. Maksimal rammestørrelse for besiktning er 2200x3500 mm. Kunden velger om rammene skal eksponeres, eller bare besiktes. Besiktede rammer transporteres lystett for eksponering hos kunden.

Når vi eksponerer rammer, bruker vi primært en SignTronic CTS (Computer to Screen). Denne teknologien gir svært høy kvalitet på sjablongene med en oppløsning på 2400 dpi. Sjablongene passer til mange forskjellige applikasjoner som har høye kvalitetskrav, som frontpaneler, membranbrytere, kjøretøyer, elektronikk, tekstiler og funksjonell silketrykk. Ved å produsere med CTS reduserer vi miljøbelastningen siden bruken av forbruksvarer reduseres, noe som er en viktig del av vårt daglige miljøarbeid. Maksimalt belysningsområde er 1200x1600 mm, og maksimal rammestørrelse er 1450x2100 mm. For eksponering av andre formater bruker vi eksponeringssystem fra Natgraph.

Vi produserer også klisjeer for tampotrykk hvor vi kutter til riktig størrelse, eksponerer og framkaller.

For at du som kunde skal få mest mulig ut av vår sjablongproduksjon, vennligst les våre spesifikasjoner for digitale filer. Et godt forarbeid gir et godt resultat!

Marabus spesifikasjoner for digitale filer til CTS
Marabus spesifikasjoner for digitale filer til inkjet film