Change Location 

Marabu på Sign, Print og Promotion!

12/22/2022

Sign, print og promotion, Vanguard, Marabu Scandinavia
Vanguard, Sign, print og pack, Marabu Scandinavia

For første gang i Skandinavia – Vanguard!

Registrering

Vanguard, som raskt har blitt markedsledende i Nord-Amerika, vises for første gang i Skandinavia! Vanguard har bygget opp en rekke flatbed- og rulle-til-rulle digitale storformatsskrivere. Vanguard-skrivere kan tilpasses dine behov når som helst! Med en Vanguard har du muligheten til å installere flere skriverhoder når du er klar til å øke produktiviteten og effektiviteten. Skriveren er godt utstyrt også i standardmodell.

På messen kommer vi til å vise en av Vanguards flatbedskrivere. Blekket har en fantastisk vedheft på en mengde ulike materialer som kan være opp til 10 cm tykke. Trykkhastigheten kan nå opp til 317 m2/t.

Ga ikke glipp av denne unike muligheten til å se flatbedskriveren live! Stand B23, Sign, Print og Promotion, 8-9 februar, Oslo!

Blekk til alle formål
Vi produserer og utvikler løsningsmiddelbaserte, UV-herdende og vannbaserte inkjet farger for en rekke ulike maskiner. Ved utvikling av våre digitale farger utnytter vi vår erfarenhet og kunnskap som trykkfargeprodusent innen andre trykkprosesser som silke- og tampotrykk.

Innovasjon drives av vårt nære samarbeid med forskningsorganisasjoner, universiteter og leverandører, som resulterer i stadig forbedrede produkter for våre kunder. Vårt mål er å utvikle den best mulige digitalfargen for inkjet skriverhoder gjennom å utnytte vår spesialkunnskap og forståelse for de spesifikke krav som markedet etterspør.

Hvorfor bytte til Marabus digitalfarger?
Switch It! Det eneste alternativet til original blekk

Velger du Marabus farger bygger du et partnerskap med fargeutvikleren der ingen mellomledd er nødvendig. Du bytter enkelt fra originalfargen til Marabus digitaltrykkfarger samtidig som du får en rekke fordeler:

  • Produseres med samme strenge toleranser som OEM-fargene.
  • Kompatibel – finnes i en mengde ulike utførelser som f.eks. kassetter, poser og flasker.
  • Høy kvalitet og forbedret kapasitet, samtidig som produksjonskostnadene minsker.
  • Profesjonell støtte og hjelp fra vårt support-team.
  • Arbeidsmiljø – ingen av våre farger inneholder det farlige emnet tetraglyme

          som kan skade fertilitet og ufødte barn.

  • Miljø – alle produkter følger regler og krav i henhold til CLP, noe som innebærer at alle farger leveres med MSDS og etikett på norsk.

Så ikke vent - Switch it!

Mer enn Marabu – en helhetsløsning

Marabu har lenge vært kjent for høy kvalitet innen trykkfarger. Men Marabu Scandinavia tilbyr mye mer enn bare Marabu-produkter. Vi representerer en helhetsløsning med over 30 av bransjens sterkeste varemerker.

Vi er en samarbeidspartner du trygt kan kontakte for å få råd om alt fra valg av trykkemaskiner og installasjoner, til de trykkfarger, kjemikalier og forbruksvarer som kreves for et fremgangsrikt og lønnsomt arbeid. Og selvfølgelig all opplæring, support og service.

Vi selger ikke bare trykkfarge. Vi selger perfekte trykkeresultater.
Marabus fremgang bygger på fremgangen til kundene våre. Derfor ønsker vi å bygge langsiktige partnerskap som setter kunden først og skaper lønnsomhet gjennom kvalitet i alle ledd av vår helhetsløsning. Med markedsledens produkter, lang erfaring og stor ekspertkompetanse tilbyr vi arbeidsmåter som gir kundene våre mange fordeler. I tillegg til den brede kunnskapen vår, har vi bygget opp en plattform av ledende varemerker og toppleverandører som også bidrar med verdifull ekspertise. Alt dette samles under vårt helhetstilbud og vårt varemerke – Marabu Scandinavia.

På messen kommer vi til å vise deler av vårt produktsortiment.

Vi ses på stand B23 på Sign, Print og Promotion, 8-9 februar, Oslo!!!

Registrering til Sign, Print & Promotion 2023:

Registrering